Belinda Blokker

Graag wil ik me even voorstellen! Ik ben Belinda Blokker, 49 jaar en ik woon in Eindhoven.
Vanuit verschillende invalshoeken ben ik bezig (geweest) met voeding:

  • studies biologie, gezondheidskunde en voeding aan de lerarenopleiding in Nijmegen;
  • cursus sociale hygiëne en HOV (Horeca Ondernemers Vaardigheden);
  • werkzaam als keukenhulp, serveerster en medewerker bij horecagelegenheden en bedrijfskantines;
  • mede-eigenaar van restaurant ‘Het Rijk van de Keizer’ in Amsterdam;
  • eigenaar van cateringbedrijf ‘Vé-Bé’ in Amsterdam;
  • medewerker bij café de ‘Gulzige Geus’ in Leiden;
  • eigenaar van cateringbedrijf ‘BioBrunch’.

Naast mijn passie voor voeding, ben ik moeder van drie kinderen (10, 10 en 14 jaar), ben ik PokerQueen, ben dol op muziek, dansen en zingen, de natuur in ruime zin, gezelschapsspelletjes en organiseren. Ik doe vrijwilligerswerk en zet me in voor goede doelen.

Visie

We leven in een wereld waar alles steeds sneller lijkt te gaan. Terwijl je naar je werk rijdt, eet je even snel een boterham. Of je neemt zelfs helemaal geen tijd voor het ontbijt. ’s Avonds eet je een kant-en-klare magnetron maaltijd terwijl je televisie kijkt. Of….oeps het is al 21.00 uur, dan maar even de pizzalijn bellen. Herkenbaar?

Voeding is meer dan voedsel naar binnen proppen. Voeding geeft energie aan je lichaam én je geest. Gezond en in rust eten is daarom belangrijk. BioBrunch kan je daarbij helpen! Wij verzorgen voeding die niet alleen smakelijk is, maar je ook energie geeft om de rest van de dag beter te concentreren, produceren en presteren.

BioBrunch brengt graag mensen in contact met elkaar. Dit kan al door een gezamenlijke bedrijfslunch, maar ook individueel aanschuiven bij een kookworkshop kan bij BioBrunch.

Naast het cateren en bijeenbrengen van mensen, zet BioBrunch zich ook in voor een betere wereld. Een gedeelte van de winst wordt besteed aan de stichting Dream4Kids.

MVO

Duurzaam of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een vorm van ondernemen gericht op economische prestaties (profit), met respect voor de sociale kant (people), binnen de ecologische randvoorwaarden (planet): de triple-P-benadering.

Bij BioBrunch uit zich dat in de volgende aspecten:

  • producten met een EKO, MSC en ASC-keurmerk;
  • werken met streekproducten;
  • servies en servetten van natuurlijke (wegwerp)materialen;
  • bloemen met een MPS-certificaat;
  • zo veel mogelijk recyclen;
  • zo min mogelijk afval, afval scheiden;
  • hygiënisch werken.