Ontbijt – Brunch – Lunch…champagne erbij?

Bij BioBrunch ben je altijd aan het juiste adres voor jouw ontbijt en lunch wensen. Of het nu gaat om een buffet voor twintig personen of een champagne-ontbijt voor twee. BioBrunch levert maatwerk, dus al jouw wensen zijn welkom. Wij barsten zelf ook van de ideeën, dus als je even niet zoveel inspiratie hebt dan denken wij graag met je mee. Wat dacht je van een traditioneel Engels ontbijt met scrambled eggs met bacon en tomaat? Of misschien een heerlijke lunch met sushi, sashimi, wakame en jasmijnthee? Niets is te gek, dus neem snel contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Mogelijkheden

Het ontbijt, de brunch en de lunch zijn er in drie categorieën:

  • basic (€ 17,- ex. / € 18,02 incl.);
  • luxe (€ 27,- ex. / € 28,62 incl.);
  • champagne (€ 37,- ex. / € 39,22 incl.).

Bij BioBrunch geen keuzestress, want wij stellen de maaltijden voor je samen. Uiteraard mag je je voorkeuren aangeven. En als je precies weet wat je wilt, mag je ook alles zelf samenstellen. Heb je een lekker recept en wil je dit door ons laten maken. Leuk! Wij gaan er mee aan de slag.

Producten die we gebruiken en allergieën

Liever geen gluten, koemelk, zout, ben je vegetarisch of heb je andere eetwensen? Wij horen het graag en houden hier dan rekening mee.
Wij werken met roomboter, kokosvet, olijfolie, verse kruiden uit eigen tuin en snufjes Himalayazout.

Assortiment

Ons assortiment bestaat onder andere uit belegde broodjes, fruit en salades, soep en sushi en verse fruitsappen.

* PDF van ons assortiment

Informatie en bestellen

Op de volgende manieren kun je BioBrunch bereiken voor informatie en om een bestelling te plaatsen:

Minimum bestedingsbedrag is € 50,- exclusief btw en bezorgkosten.
Tevens te huur of te koop: servies, bestek, servetten, kaarsen, bloemen, (Valentijns)kaarten, ballonnen, muzikale begeleiding. Klik hier voor meer informatie.