Kookworkshop zakelijk en particulier

Zoek je een leuke activiteit voor het jaarlijkse personeelsuitje of wil je netwerken om (toekomstige) klanten beter te leren kennen? BioBrunch verzorgt samen met Kookcollege van SVH meesterkok Martien van Dingenen in Oirschot (gelegen tussen Tilburg en Eindhoven) een inspirerende kookworkshop. Of het nu gaat om een workshop tapas maken of het samen bereiden van een 4- of 5-gangen diner, de mogelijkheden zijn talrijk.

Tijdens zowel particuliere als zakelijke gelegenheden staat het culinaire genieten centraal. Samen met vrienden, familie of collega’s exclusieve gerechten bereiden.

KOOKWORKSHOP
De gemiddelde kookworkshop duurt 3,5 tot maximaal 4 uur. Tijdens de kookworkshop heb je voldoende tijd om met elkaar ontspannen te tafelen. De aanvangstijden en kookthema’s zijn altijd in overleg. Je kunt kiezen uit: Italiaans, koken met streekproducten, koken met wild, sushi & sashimi, Thais, tapas of een kookworkshop voor kinderen. De deelnemers mogen zelf van te voren bepalen welke gerechten ze willen bereiden. Tijdens de workshops maken we zoveel mogelijk gebruik van verse seizoensproducten en er wordt gedeeltelijk met biologische producten gewerkt.
Specifieke wensen horen wij graag van te voren zodat iedereen een geslaagde middag of avond heeft.

VOOR WIE?

  • Bedrijfsuitje;
  • Teambuildingsactiviteit;
  • Familiedag;
  • Vrijgezellenfeest;
  • Vriendenuitje;
  • Kinderfeestje.

GROEPSGROOTTE
Het minimaal aantal deelnemers is 12 personen. Maximaal 25 personen per kookworkshop.
Bestaat jouw groep uit minder dan 12 personen, dan kan desgewenst het aantal personen worden aangevuld door andere deelnemers.

VERLOOP VAN DE WORKSHOP

  • ontvangst met een welkomstdrankje en een amuse;
  • uitleg over het menu, de recepturen en de kooktechnieken;
  • in groepjes aan de slag onder begeleiding van de chef-kok;
  • mooi opdekken van de tafel;
  • het groepje van het voorgerecht maakt het gerecht af, serveert het aan de overige deelnemers en vertelt daarbij hoe ze het gemaakt hebben;
  • gezamenlijk wordt het gerecht genuttigd;
  • daarna volgen de overige gangen van het menu op dezelfde manier;
  • na het dessert drinken we een lekker kopje koffie of thee en evalueren we de avond, terwijl de afwas voor ons wordt gedaan.

PRIJS

  • € 45,- ex. / € 54,45 incl. per persoon voor de thema’s Italiaans, koken met streekproducten, koken met wild, sushi & sashimi;
  • € 50,- ex. / € 60,50 incl. per persoon voor de Thaise kookworkshop;
  • € 59,- ex. / € 71,39 incl. per persoon voor de tapas kookworkshop;
  • € 18,50 ex. / € 22,39 incl. per persoon voor de kinderkookworkshop;
  • Alle prijzen zijn inclusief welkomstdrankje, amuse, tafelwater, koffie en thee.

OVERIGE INFORMATIE

  • je hoeft niets mee te brengen, de professionele keuken is voorzien van alle apparatuur en kookbenodigdheden;
  • tegenover de kookstudio is ruim voldoende en gratis parkeergelegenheid;
  • de receptuur van de workshop krijg je mee naar huis, desgewenst wordt deze per e-mail verstuurd;
  • de kookworkshops worden gegeven op de begane grond waar tevens de viswinkel van Martien van Dingenen is. Op zondag en maandag is de viswinkel gesloten. De kookworkshops kunnen in de middagen en in de avonden geboekt worden en zijn prima te combineren met een vergadering of een andere workshop, bijvoorbeeld een pokerworkshop voor starters.

Koken met wild

Italiaans

Thais

Tapas

Sushi & Sashimi

Kinderkookworkshop